Stijn Duchi Ostheopaat D.O.
Stijn Duchi
Osteopaat D.O.

Stijn behaalde in 2013 het diploma ‘Master in Lichamelijk Opvoeding en Bewegingswetenschappen’ aan de KU Leuven. Geprikkeld door een diepe interesse in het functioneren van het menselijk lichaam zette hij zijn studies verder en behaalde in 2016 het diploma ‘Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie’. Met deze kennis op zak startte hij als zelfstandig kinesitherapeut, waar hij in contact kwam met een brede patiëntenpopulatie. Door zijn voorliefde voor sport werkte hij enkele jaren als sportkinesitherapeut op het Antwerps ‘Eilandje’. Tijdens deze periode verdiepte hij zich verder in de osteopathie met een 5-jarige opleiding aan het Flanders Internationale College of Osteopathy, waar hij in 2022 zijn diploma osteopaat D.O. behaalde.

Naast sportblessures ontwikkelde Stijn een speciale interesse voor enkele specifieke problematieken van de wervelzuil (nek- en rugproblemen), hoofdpijnen en kaakproblematieken. Zijn werkwijze legt de nadruk op het opsporen van de onderliggende oorzaak van je klacht, aangezien deze niet altijd overeen komt met de plaats waar de problemen zich manifesteren. Een totaalaanpak en een goede samenwerking met andere zorgverstrekkers zijn voor hem vanzelfsprekend.

Als Osteopaat D.O. is hij erkend door de mutualiteiten. Hierdoor kan u genieten van een zekere terugbetaling van een aantal behandelingen.

03/291.09.90
stijn@spina-antwerpen.be