Rug- en gezondheidscentrum Spina

SPINA bestaat uit een groep van therapeuten die expert zijn in hun vakgebied en hun krachten bundelen, indien de patiënt hier nood aan heeft. Volgende disciplines worden uitgeoefend in het Rug-en Gezondheidscentrum:

Rugcentrum

Het rugcentrum benadert de patiënt met nek- en rugklachten in al zijn facetten. Soms volstaat een manuele behandeling om weer pijnvrij te zijn, maar soms moet deze behandeling ook aangevuld worden met een oefenprogramma om een herval te voorkomen.

Heeft de patiënt nek- of rugklachten ten gevolge van stress, dan kan een relaxerende of dieptemassage verlichting geven.

Heeft de patiënt een tekort aan energie en voelt zijn rug daardoor verzwakt aan, dan kan de shiatsu-therapeute helpen om zijn energiereserves weer aan te vullen.

Uiteraard zijn dit maar enkele voorbeelden van mogelijke klachten en mogelijke behandelingen. Vaak is het een combinatie van factoren die de klachten van de patiënt veroorzaken. Het Rugcentrum brengt alle klachten in kaart en geeft de patiënt advies op maat. Daarop wordt een (totaal)therapie voorgesteld in lijn met het voorschrift van de behandelende arts.

Gezondheidscentrum

Naast rug- en nekklachten kan u bij SPINA terecht voor de behandeling van andere pathologieën en klachten. Wilt u preventief aan uw gezondheid werken, dan kan u ook bij ons terecht.

Hierbij kan beroep gedaan worden op één bepaalde therapie of kunnen onze krachten gebundeld worden als dat nodig is, en dit steeds in lijn met de voorschriften van de behandelende arts.

Wilt u weten of wij kunnen helpen, contacteer ons. Wij staan klaar voor u.