Marjam Rosseel
Shiatsu
Massage

Marjam is al heel haar leven begeesterd door de mens en zijn gezondheid. Het besef dat niet alleen gezonde voeding en klassieke geneeskunde bijdraagt tot een gezond lichaam heeft haar interesses verruimd voor andere vormen van therapie├źn die de gezondheid kunnen verbeteren. Om die reden is ze haar gaan bijscholen in Shiatsu.

Marjam behaalde haar diploma als shiatsu-therapeut aan de Internationale Shiatsu School en volgde een heel reeks postgraduaten zoals structurele shiatsu van het bekken en de schouders, postgraduaat relaties in het lichaam, postgraduaat energetisch behandelen in en om het lichaam, postgraduaat opening en zuivering van het centrale kanaal, postgraduaat finger-yoga en postgraduaat anatomie, fysiologie en pathologie.

Daarnaast is ze ook herboriste zodat ze ook onderlegd is in de geneeskrachtige werking van planten en kruiden. In de praktijk streeft ze steeds naar het harmonieus samengaan van Westerse en Oosterse wijsheden. Jarenlange ervaring leert haar dat deze 2 geneeswijzen perfect complementair zijn.

Naast haar werk in de praktijk werkt ze ook regelmatig in bedrijven in het kader van stress-preventie en geeft ze shiatsu-les bij Energywork aan de leerlingen van niveau 1.

Ze is lid van de Belgische Shiatsu Federatie

03/291.09.90
marjam@spina-antwerpen.be